dissabte, 19 de gener de 2008

Manifest de la revolució esquizofrènica


L’alt mandariner baladreja etnografíes aflautades i enfigassa libracions engalavernades i cap-i-cua. Una rega dúctil i fal·laç enforfolla bacores i demasquina calcopirites mentre estereotipa la sinuosa simbomba. Rés no els ho impedeix, ni tan sols les orquestines estarrufades pengim-penjam que concatenen guineus pellingotes i guardioles desvergonyides.

Fulguren palimpsestos penitenciàris serpentejant palmatipartits paleocènics i exacerbant afartapobres geo-sinclinals. Repapiegen badaines probablement per no sadullar a Bakunin.

Les frígides que parlen baix-llatí i galvanitzen els baptisteris tenen dret a una setmana de capgirells gallejants i denigrats!

Laringoscopi delirós! Cendrós… Centrífug…

Hem de prefabricar-nos de nou i tipificar les plusvàlues que tiben els proagres disgregats i elementals per culpa d’una sonambulissíssima plutocràcia endegada que no es mereix ni que refringeixquen els latifundis fructuaris del lacrimatori!

Freqüentem tabernacles llavorats i ens ix una senyorràgia perpendicular que fredeja els piscolabis mentre furetegen els pipiolis.

Ara volen protagonitjar la tupinada que van pixar les vampiresses del país de la mortadel·la frenopàtica.

Ja que el nomenclàtor no pot piular, ni descalcificar, ni generar hivernacles per a la legislatura ni res de res de res de res de res de res de res de res de res…..

… doncs…

…hi haurà que guarnir el darwinisme de bescambrilles plasentàries, plebiscits paral·lelepípedes, emmarcacions infligides i alguna que altra recerca alzinada, no?

Ja no ens queda rés de res, pertorbats, citoplasmàtics, budistes i dicotilendonis fills meus! Sols ens queda l’opció de pixantinejar! L’opció d’amansar i amalgamar bescambrilles, plegamans i psicopaties a un socialisme total i holandès!

Revolteu-se, fills de puta! Revolteu-se…! La nissaga de les properes escolopendres infligiràn el parlament i barrejaràn anticonstitucionalment pseudopodis destil·lats i repatanis tòxics amb urticàries en punt d’ebullició i gats intestinals sense iogurts totpoderosos!

Encara queda una espúrna d’esperança neuronal als mecanismes desequilibrats!

Avant! Bojos! Fills de la gran puta! Avant!

Cap comentari: