dimarts, 22 d’abril de 2008

Rubber Johnny

Rubber Johnny és un curt experimental i video musical de sis minuts, realitzat per Chris Cunningham en 2005, emprant música composada per Aphex Twin. El nom de Rubber Johnny és la variació d’una expressió anglesa per a denominar al preservatiu.

Johnny (interpretat per Cunningham) és un adolescent amb hidrocefàlia, postrat en una cadira de rodes, menyspreat pels seus pares i tancat en un obscur soterrani amb el seu xihuahua. En aquesta situació, es passa la vida ballant música electrònica imaginària, figurant-se la seva pròpia descomposició i fent acrobàtiques coreografies amb la seua cadira de rodes per a combatre una cosa pitjor que la seua malaltia: L’avorriment i la desesperació de l'exclòs.

1 comentari:

Anònim ha dit...

pimpimpam-patapitipimpam-
pimpimpam-patapitipimpam-
pimpimpam-patapitipimpam!!!!

mala ànpastillà ke no duu el xikon!! això es una rave i lo demes son tonteries!! a tope sin drogas!! l'unika kosa ke falta es kel tio se minje al gos, o el gos al tio, mentre li pixa damunt i ke entre derrepent algu x la porta en una ametrallaora, es dispare als ous i se'ls llepe, mentre bota a la pata koixa, kom si foren dos antropessons en un pot de suc de sanguineli...