dissabte, 14 de juny de 2008

L'horòscop de l'Apocalipsi

Ací baix hi han vertaderes descripcions dels signes del zodiac, basats en un llibre escrit en els anals de la història per un grapat de trastologistes. Saps de què va açò de la trastología, no? Una espècie de "prejudicis místics", ambigus i generalitzats, aplicables a qualsevol persona, amb els quals et sents identificat, tot inspirat per la sabiduria dels astres, clar…

AQUARI
(Gener 20 - Febrer 18)
L’aguafiestes per antoniomàsia


Els AQUARI es fan els durs, però en el fons són un trosset de pa. Ara, no el contradigues que ja l’has cagat. SEMPRE han de tenir la raó, encara que per a això t’hagen de plenar la taula de servilletes amb algoritmes, hipòtesis i teoremes dibuixats amb boli bic, hagen de fer un rodeig de taxista d’aeroport i buscar-li tercers peus als gats.

Volen ser els primers en tot. (En aquesta entrada ho han aconseguit.)

Són molt intel·ligents i moltes vegades necessiten estar sols i anar-se’n a la muntanya amb deu litres de vi i tres bosses de la millor marihuana a vore si veuen a Déu. Són molt romàntics, però patixen massa ànsia per la parella. Són els típics que es tatuen en cútex el nom de la parella al braç quan estàn a l’institut. I molt celosos. Si s’enteren que la parella els està enganyant, la decapiten i escriuen A L’ATRA TORNES en la paret amb la seua sang i a l’endemà un veí diu a la tele: “Però si pareixien la parella més normal del món…!”

Això si, saben escoltar.

PEIXOS
(Febrer 19 - Març 20)
El Da Vinci


En els primers anys d’institut ja s’esforcen per estar sempre entre la JET SET de la popularitat super pop. Creuen que són descenents d’un llinatge perdut dels Tzars i tallen la ceba en un tròs de la sagrada creu en la que va ser crucifixat el mateix Jesucrist in person. Alcen el dit per a veure d’on ve l’aire i així orientar-se (Per a ells un mapa és física quàntica.) El carnet del cotxe l’aproven a la tercera.

Tenen gran capacitat creativa i innovadora. Els artistes PEIXOS els que acaben fent exposicions amb cadàvers mutilats, o menjant merda a un escenari. Creuen en el karma i telefonen als concursos nocturns d’endevinar la lletra que falta.

ARIES
(Març 21 - Abril 19)
Cul inquiet

Són els que fan la paella, els que compren el botelló i el que organitzen les excursions. Aneu amb cura amb les excursions que organitzen els Aries. Quan esteu penjant d’un pont de tablons de fusta carcomada que s’ha trencat quan atravessaveu un barranc de cinquanta metres d’altura a Tegucigalpa, te’n recordaràs d’aquesta entrada.

Encara que a vegades parega un Hitler, en el fons és un tròs de pa… però eixa mania de deixar sempre les coses a mitges li juga moltes males passades (Eh, Margarita…?) Més cabut que un burro en cèl, quan se li clava alguna cosa al cap no para fins veure el seu somni acomplert. ( Els programes rotllo El diario de patricia i les cues dels càstings d’Operación Triunfo i de l’INEM estàn plens d’ARIES)

Sempre acaben tirant-li una culleradeta més de sucre al Cola-Cao, després d’haver-ho estat rumiant una estona.

TAURE
(Abril 20 - Maig 20)
El violent

Els agrada barallar-se per lios de faldes o pantalons. (Quan veges a dos tíes agarraes del monyo, que sàpies que una de les dos és TAURE. A vegades pareix que estiguen fent-se trenetes mútuament, les dos ageponades, però no, estàn barallant-se). En qüestions de manar no són els líders, però sí el ojito derecho del líder, fent que quasi tot el que mana aquest siga en realitat idea d’un TAURE. Tendeixen a co-fundar sectes basades en l’incest i la consumició de substàncies psicotròpiques.

En qüestions de parella fan honor al seu símbol zodiacal, i no paren de contar una i una altra vegada el xiste que ja ens sabem tots.

BESSONS
(Maig 21 - Juny 20)
Niños de papá

Són rubios amb els ulls blaus, ja que van ser germinats en els mesos més apoteòsics de l’estiu. (Són fills de suecos/ques).

Solen parlar sols. Infantils i risueños, els géminis són molt divertits i no pararàs de riure’t amb (o d’) ells. Això si, la seua vena psicòpata els fa emprar els seus encants per a utilitzar a les persones com a objectes. Generalment han estat malcriats (Eren els típics nanos que muntaven l’esceneta al Prica si mamà no els comprava l’últim model de Maxo Man USA o Lady Maquillaje Sumisión) i es veuen perduts i desorientats en el món dels adults. Mai troben la seció de dolços dels supermercats, parlen pels colzes i es preocupen pel seu regadiu intel·lectual. (La gran majoria d’usuaris del Brain Training són BESSONS)

Quan tropessen, es giren per comprovar que no els ha vist ningú.

CRANC
(Juny 21 - Juliol 22)
El telettubie


Fills del butanero, la majoria.

Tenen el cap plé de pardalets. Quan eren xicotets es quedaven asoles en casa pensant en els seus animalets i somiant que es convertíen en actors/actius famosos/es o cantants d’un grup de rock, fent com si tocaren la guitarra davant l’espill.

Agranen d’esquerre a dreta.

Les facultats de Belles Arts i Filosofía estàn plenes de CRANCS (posteriorment, la part inferior dels ponts). Són els típics que se’n recorden de tot. (Quan algú conta alguna anècdota, ells diuen: “Ah, si, era el dia ixe que a la neboda de Margarita li va caure una dent de llet… Les 5:36 p.m. eren, no?”)
A vegades se’n recorden fins i tot de les pataes que li pegaen a sa mare en la panxa.

S’enfaden una animalà si t’astaques en algú de la seua família i es queden a escoltar la música dels títols de crèdit mentre pensen en les escenes que més els ha agradat de la pel·lícula.

LLEÓ
(Juliol 23 - Agost 22)
La furia

Són rubios/es, tenen somriure happydent i un descapotable roig. Van per ahí fent mirades lascives a gent de la tercera edat. Si estàs parlant amb ell d’algú que hi ha aprop, sempre el senyalen (Això és de mala educació). Mai fallen en res. Tenen parella i ofici estable. Viuen el somni capitalista en la màxima esplendor. Si estudien tenen menció honorífica o Honoris Causa i es compareixen del teu premi de consolació. Fan olor a camomila, es dutxen en llet de vaca i són maniàtics amb la col•locació exacta de toalles i cortines. Caminen amb l’esquena erguida, el cap ben alt i les cames per davant en plan “Lle, ací estic jo.”

Quan perden alguna cosa es fan un nuc a la camisa i diuen:
“San Cucufato san Cucufato
los cojones yo te ato
hasta que no encuentre lo que busque
no te los desato”

VERGE
(Agost 23 - Septembre 22)
L’autista

Formen part de la tandà de cap d’any. (Van ser engendrats per culpa d’un “deslis” el dia cap d’any.) Si hagueren nascut a una tribu aborige de les amèriques hagueren sigut anomenats Goma Rota. Aquest atrotinat orige els fa qüestionar-se inconscientment la seua existència i la relitat que els envolta. Introvertits i desconfiats, els VERGES són els misteriosos éssers altruistes que es compren els metxeros, provocant eixe cicle d’intercanvi no-comercial a escala mundial. Sense ells, aquesta roda pararía. També són els que posen les antxoes dins de cada oliva rellena i els que comencen les absurdes cadenes per mail.


BALANÇA
(Septembre 23 - Octubre 22)
L’alegria de la huerta

Hmm… estos es fan els tontos però son més llestos que la fam. Mentre es fan la mosquita muerta tirant floretes pel carrer i somrient al forner i al policía com si fóra un anunci d’assegurances, estàn planejant la possessió de tot el petroli de la comarca per a quan estalle la tercera guerra mundial ser els liders regionals d’una espècie de feudalisme caciquista post-nuclear.

Són una especie molt “chaquetera”: Sempre són de l’equip que guanya, amics del que paga i, en les vagues, els esquirols. També són molt marujones: No els contes cap secret que, quan no es sap de què parlar, l’únic recurs que hi ha és treure la merda dels demés. Tenen molta imaginació: Tot el procés del “telefono loco” rural es confecciona al seu cap. Tu li contes que la tia pepica s’ha doblat el peu i ell ja te trau la versión extendida edición coleccionista d’una tragèdia psico-drama social gore.

Quan acaben de cagar es renten el cul al bidet…

ESCORPI
(Octubre 23 - Novembre 21)
L’hedonista

Es passen el 90% de les 24 hores del dia pensant en sexe. (El 10% ocorre durant les ores de son). Si ets del sexe predilecte, quan parlen amb tu, fingeixen estar prestant atenció m’entre s’imaginen quina postura empraríen o en quin estrafalari lloc proper, i obert al públic podrien fer-t’ho. Si ets del sexe no-predilecte, quan parlen amb tu, fingeixen estar prestant atenció mentre s’imaginen de quina forma, cadascuna més estrafalaria que l’anterior, podrien assassinar-te. Són més agarrats que (posar ací comparació tradicional de cada zona). Tenen apuntades al mòvil les canyes que han convidat. Ah, i ni te s’ocurrisca demanar-los res prestat.

Quan un ESCORPI estiga apuntan-te amb una 9mm entre les celles i et diga “Te’n recordes d’aquell videojoc per a la Spectrum que et vaig deixar quan teníem set anys…?” te’n recordaràs d’aquesta entrada.

Tallen el paper higiènic per la línia de punts i s’aguarden els sobrets de sucre que tenen frases que els han marcat o els han fet obrir els ulls.

SAGITARI
(Novembre 22 - Desembre 21)
El gafapasta

Porten ulleres de pasta i els agrada el cine d’autor i l’art contemporani. Parlen en paraules difícils i es droguen prou. Són més beatos que Santo Tomàs de Aquino, i quan veuen un gat negre, corren a buscar madera pa tocar.

Quan es casen, pasen de la dona i se’n van al bar a bufar-se, i el fill i pregunta: Papi, porque no pasas mas tiempo conmigo? I ell contesta: Hijo, Papa está muy ocupado en el trabajo…

En el cas de les dones, també passen dels marits, i acaben fent-se cubates en bars de mala mort, mal maquillades i amb els mitjons esgarrats.

Abans d’anar-sen a dormir, miren baix del llit per si hi ha algun monstruito.

CAPRICORN
(Desembre 22 - Gener 19)
El Hitler


Més fantasmes que Casper. És el típic de

-Com va tot?
-Be, l’atre dia me’n vaig follar a un/a i tal…
- Ahm...
- T'he dit ja que me'n vaig follar a una...?
- Si, m'ho acabes de dir.

- Vinga, fins l'altra...

Sol ser simpàtic. Això si, que no et toque de jefe o de pare, perquè és un autèntic dèspota feixista. Això en el cas de que triunfe. Si fracassa, és un autèntic meló dramàtic, fent poemes de suicidi i tallant-se les venes amb un ganivet d’untar Nocilla.

És un poquet celòs i desconfiat, però és el signe més normalet i equilibrat i, per tant, el més avorrit.

6 comentaris:

Quim ha dit...

Sapigue vostè que m'he sentit ofès per aquest text-predicció seua o dels trastologos o de qui siga.
Els capricornis mereixem una mica més de respecte.

No tinc res més a dir!PS: Bé, si, que m'agrada molt el teu art al paint.

Anònim ha dit...

això, això, que t'hem fet els capricorns? el te cap i/o pare és capricorn? capricorn?

Artés ha dit...

hòstia...

m'acabe d'adonar que no sé quant és l'aniversari de mon pare...

ara com ho averigüe sense quedar mal...?

tindré que mirar-ho al seu DNI sense que se n'adone...

...o fer com si m'ho esperara, el dia que veja una tortà amb cinqüanta nosequantes veles...

hòstia, tampoc sé la seua edat...?

seré fill de...

seré fill anacrònic...!

Artés ha dit...

nop, ho acabe de comprovar,
i mon pare és sagitari

(uff... pels pèls...)

silvi orión ha dit...

joer, tradúceme libra!!!

Artés ha dit...

xD qué alegría, silvi...

bueno, según los anales de la trastología... (esto te lo digo con cara seria de tarot...) los libra son la alegria de la huerta.

Se hacen los tontos, pero son más listos que el hambre. Mientras se hacen la mosquita muerta echando florecillas por la calle y sonriendo al panadero y al policía como si fuera un anuncio de seguros, están planeando la posesión de todo el petróleo de la comarca, para cuando estalle la tercera guerra mundial ser los líderes regionales de una especie de feudalismo caciquista post-nuclear...

Son de una especie muy chaquetera: Siempre son del equipo que gana, amigos del que paga y, en las huelgas, los esquiroles. No les cuentes ningún secreto que todo el proceso del teléfono loco se confecciona en sus cabezas: Tu les cuentas que la tia pepica se ha doblao el pié y ellos te sacan la versión extendida edición coleccionista de una tragedia psico-drama social gore...

Ah, y cuando acabáis de cagar se lavan el culo en el bidet (...)


en fin, así todos...

por cierto, no sabes lo BIEN que queda el Himno a la materia de Theilard de Chardin sobre vuestro mapa en la pared...