diumenge, 21 de març de 2010

La música en valencià es reivindica a Canals, ja que el Col·lectiu de la Coordinadora d'Escoles en Valencià de La Costera, amb la col·laboració de l'Escarot, l'Assemblea de Joves de La Costera i del Centre Social 'La Lloca' de Canals, han encetat una campanya per a la realització d'un gran concert de música en valencià el proper 17 d'abril al mateix poble de Canals.

Mentre ja s'ha confirmat la data i el lloc (Poliesportiu Municipal de Canals) de la realització d'aquest concert, van confirmant-se els grups que actuaran, com Skalingrad, Auxili i el puntxadiscos Aiko. Es reserva per als pròxims dies la revelació del grup que serà el cap de cartell de la nit. Cada vegada es coneixen més detalls d'una nit esperada per molts joves, i no tan joves de la comarca. A més, el mateix dia per la vesprada hi haurà concerts acústics, també a Canals, on lluirà la figura del cantaor de Xàtiva Pep Gimeno "Botifarra". Tot un luxe.

Per tal de promocionar la iniciativa d'Escola Valenciana, per recaptar fons i per seguir promocionant la música en valencià, s'ha programat per al proper dissabte 27 de març una presentació del projecte, que anirà seguida d'un sopar i de les actuacions del cantautor satíric i humorístic Toni de l'Hostal i el cantant surrealístic (sic!) riberenc Mi Sostingut. El preu del sopar i el concert és de 6€ (el menú es podrà consultar al blog de la iniciativa lagiraalacostera.blogspot.com) i del concert només 3€. La reserva d'entrades s'ha de realitzar quant abans millor al correu csalalloca@hotmail.com

Trobat a Ara Multimèdia

2 comentaris:

psynedl ha dit...

tu de cap de cartell i tdh de telonero?

psynedl

Artés ha dit...

Jo tampoc m'ho explique... si hem pagat els dos lo mateix!!