dimecres, 21 d’abril de 2010

5a INTERCOMARCAL CABOTISTA

Xiquets i xiquetes (asfaltadets i asfaltadetes),

entre falles i pasqües, enguany no hi havia millor dia que l'1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors, per a commemorar el cinqué aniversari de la fundació del cabotisme modern: Pensat i fet, dissabte que ve a les 7 de la vesprada tindrà lloc la 5a Intercomarcal Cabotista a un lloc on cap saforenc s'hauria imaginat mai que se celebraria: la Valldigna! L'Ajuntament de Benifairó ens ha cedit l'Auditori Municipal per a escoltar les ponències d'Amanida Peiot (tavernícoles galàctics), Josep Enric Grau (valldigner polipoètic), les Mãedéus (encara vérgens), els Mariachis Fumetas (trobadors psicotròpics), Mi Sostingut (escriptocantant escarabat) i Oliva Trencada (poemusicantor palmallorquí), tot per només 10 èuros la butaca!

D'això, i com a mesura anti-crisi, si ja teniu acompanyant amb qui anar podeu reservar-vos totes les entrades que vulgueu a meitat de preu -és dir, a 2x1- a correu@lacabota.org i dir inclús si voleu vindre al soparet d'en acabant -a escoti- en la pizzeria Escuma amb els artistes i tota la nova burgesia valenciana no implicada en Gürtel ni històries per l'estil. Per descomptat, encara que no aneu a vindre també podeu alçar açò en els vostres facebloqs: per insistir que no siga...

Sempre amatent,
La Cabota

5 comentaris:

refelet ha dit...

Hola Artés!

Ja he vist que ha parlat en tu Eros. Moltes gràcies. Una cosa et volia preguntar: com està el tema de l'amplificació? tu portes una guitarra clàssica, acústica...? hi haurà algun micròfon lliure per a les maraquetes? T'ho dic perquè són autèntiques maraquetes, vaja, molt xicotetes!

Ja em dius, gràcies de nou!

TdlH ha dit...

Ah, perô això va en sério? Quê trameu!?

Artés ha dit...

Toni, fes el favor de no perdre't el debut d'aquest grupasso de culte! Alietes, ReFalete i el de les maraquetes! Serà molt "Yo estuve allí"!

ReFalete, de rés, home!

Pel que fa a l'amplificació, jo gaste una electroacústica i hi haurà un micro per a les segones veus que podeu aprofitar per a les maraquetes.

refelet ha dit...

Ah, pos ja està clar, fantàstic!

Toni si vols saber-ho, vine. Ens vegem demà...o potser no.

TdlH ha dit...

Pôs va a ser que no -com no actueu en l'afteràuers-, que jo estaré en la mateixa comarca perô a un' hora de distància...