dimecres, 14 d’abril de 2010

6 comentaris:

Indie Jones ha dit...

eis tu, la kanso de corona destrelles es una versio de los planetas?? eske lakabe de sentir, la dells pero esta en una web kom si fora del disko nou de Una Opera Egipcia, pero se suposa ke ja la tenien, nouse pero ma rallat.

disme algo paklarirme jo asoles. XD !!
salut i fins prompte

Artés ha dit...

Se l'han plagiat!!

Jeje, no, que va. Eixa cançó porta gravada ja quasi dos anys (Concretament, des que es va estrenar "La habitación de Fermat", ja que formava part de la seua BSO).

Em va agradar prou i vaig fer eixa versió per als colegues (I crec que alguna nit de matí de cotxera d'estiu ja et vaig dir que era una versió, però consevol...)

Au, concatenat!

EROs Ramatxoto ha dit...

ep Artes:

Com m'imagine que estaràs assabentat per El Penjoll, acabem de formar un grup de música faulk anomenat "Alietes, ReFalete i el de les maraquetes". Encara que no hem fet cap assaig, ni musical ni filosòfic, esperem tindre un tema per al divendres nit. La qüestió és que volem debutar i hem pensat que tu ens podries donar l'alternativa acceptam-nos com els teus teloners en este concert de Manuel.

Acceptes l'oferta?

Artés ha dit...

Esteu segurs que la població de Manuel i la societat en general està preparada per a tal adveniment? XD

Clar que si, home! Serà un plaer. I si voleu quedar-vos a l'escenari tota l'actuació a tocar-me les maraques, fer-me coros i coreografies... Esteu a casa vostra!

Ens veiem divendres!

EROs Ramatxoto ha dit...
L'autor ha suprimit aquest comentari.
EROs Ramatxoto ha dit...

Moltes gràcies, a Mi Sostingut per la seua bona acollida, atenció, professionalitat i per apadrinar-nos obrir-nos la "back door" de l'escenari de Manuel.

Gràcies a l'organització i a la resta de grups per la seua col·laboració, comprensió i bon humor.

Gràcies, també, al nombrós públic que va presenciar i aguantar els nostres 6 minuts d'actuació... I que damunt ens van aplaudir en acabar.

I, per descomptat, gràcies al suport del nostre manager, Davit el del carré Blanc, i al nostre club de fans encapçalat per la seua presidenta Elena.

Què feliços ens hem alçat este matí "Alietes, Refalete i el de les maraquetes". Ja som, oficialment, el grup de música faulk que sempre havíem somiat ser!