dilluns, 10 de maig de 2010

Aquest divendres, 14 de maig, comencem el dia forts amb la xerrada "Valencià per a què?", a càrrec del veí Eugeni Gregori Climent, on ens donarà una lliçó de sociolingüística exemplar, on ens ajudarà a buscar les raons de per a què serveix el valencià, i el seu lloc en els nostres temps. Aquesta serà a la Societat Músical del poble (c/ Vicent Ignasi Franco) a les 8 de la vesprada.

Més tard, a l'antic poliesportiu, farem una festeta amb música d'autor, amb els cantautors Mi#, de La Pobla Llarga, que repatirà per segon any consecutiu, aquesta volta amb la presentació del seu nou* videoclip**. I Toni de l'Hostal, veí de l'Alcudia, i conegut no sols per la seua música en solitari sinó amés per altres projectes, com son les Mâedeus, o les col·laboracions en Mâemeua de Telesueca. Començarà a les 11 de la nit.

Vos esperem!!

(Trobat al bloc de l'Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera)

*I primer!
** Es tracta del videoclip de la "Cançó per a una operació a cor obert", dirigit pel Xerra Torres, del qual es podeu fer una idea en la següent captura:

5 comentaris:

TdlH ha dit...

Si repatîxes «per segon any consecutiu» vol dir que patiràs per tercera volta? L'estreno del vídeo serà mundial, & la presència del director i tot? O té d'acodir a Canes?

Artés ha dit...

Sí Tino, tacar en Cistelló és pagar pa patir.

Què va, Hume, estoic molt contant i molt pegat de repatir aquest any, jo que el any posat per aquestes dades l'Assemblea de xivos del Cistelló de la Ramera em va dinar l'oportunitat de tacar per primera vegada en púbic, casa de la qual estaré internament engreït.

Per descompost l'estrena serà multiversal, i el detractor ens expiarà el profund recollons existencial de cada metàfora visual fotogram a fotogram.

xerra ha dit...

pa un biatxe ke puc estar en un "concert" dest'home en qualitat de BIP (Big Inconmensurable Penis) mou vaig a pedre? va tira!

xerra ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=TRkEIDfMzCA

Sodapop ha dit...

menut tall de fills de prims.... tres hores fent-nos esperar amb els peçons anrrevenats per escoltar una puta merda de concert.... ira si era roïn que ixe de l´hostal per no cantar no parava de xarrar...
cabrons!!