diumenge, 30 de maig de 2010

Streami#ng

A l'espera de trobar un nou micròfon que estiga disposat a enregistrar la pròxima maqueta doble, l'amic i tocaio Josep ha penjat quasi totes les cançons de Mi en una pàgina que es diu Grooveshark, que es coneix que és com l'Spotify però que qualsevol pot penjar música. N'han fallat una desena perquè tenien massa herzios pa la carabassa.

Pots tornar a torturar-te els timpans desde la pàgina, o bé directament des del següent gadget:La veritat és que aixina totes juntes fan una miqueta de por...

5 comentaris:

Josep Lozano ha dit...

Es veu que el micròfon-cadernera que tenies li va pegar per enregistrar més hertzs dels que podia, l'han fet bufar i no el deixen passar al grooveshark. Res, ens conformarem amb aquestes 46.

Un salut tocaio!

Hubberts ha dit...

crec ke es un gran descobriment!!!!!
aixi podem anar escoltant les teves cançons...
el steaming aquest es el futur(aixó diuen XD)
a veure si ens tornem a veure i ens tornem a beure una altra mini-botella de vi...

SALUT!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Les he escoltat totes d'una tirà, no em trobe bé.

Artés ha dit...

Però, anònim, qui et mana a tu...!? Mi Sostingut recomana NO ESCOLTAR-LES TOTES D'UNA TIRA i, a ser possible, NO ESCOLTAR-NE CAP.

"Si s'escolta alguna cançó per accident o, com és el cas del descervellat anònim, totes les caçons d'una tirà, i l'individu comença a notar sudoració excessiva, nàusies, vòmits i fatiga crònica, la primera cosa que s'ha de fer és telefonar urgenment a urgències i a ser possible prendre una aspirina. Es recomana, durant les 24 hores que tarda l'ambulància en arribar, seure tranquil·lament i cridar a un veí o amic que el vigile per si les coses es compliquen. Una vegada quede en mans del servei d'emergència ells sabran com procedir segons el grau d'intoxicació, quedant la responsabilitat de la mort - en cas de que ocórrega - en mans de la Seguretat Social i mai, sota ningún concepte, en mans de Mi Sostingut."

xerra ha dit...

ye. avore si este cap de setmana manrecorde y tabaixe el micro ixe que vaig trobar ( avise, te fara falta el cable)