divendres, 1 d’octubre de 2010

Sodesons

"Els dies 1, 2 i 3 d’octubre tindrà lloc la V edició de la Llotja de Música Urbana de Vila-real, per omplir la població castellonenca d’una variada oferta musical provinent de diversos punts de l’estat, amb preeminència de grups del País Valencià. Serà en aquest entorn quan es done el tret d’eixida del II Circuït de Música en Valencià So de sons. Entre la programació de l’event, que inclou a grups com VerdCel i Mazoni-Sanjosex, el So de sons presentarà el dissabte a l’escenari de la Plaça de la Vila els grups elegits per a l’edició d’enguany: als terrenys de la cançó d’autor (sic!) tindrem a Xavier Morant i Mi Sostingut, mentre que els grups Pinka i Lilith i Dionís s’encarregaran d’animar la nit amb un so més rocker i festiu. Diumenge, per finalitzar la Llotja, el circuit So de sons comptarà amb tres propostes que actuaran al teatre Els XIII: el cantautor Hugo Mas i els col·lectius de folk Artcaica i Aljub, que sorprendran amb la seua música d’arrel mediterrània.

Al llarg de tres mesos, fins desembre, el So de sons proporcionarà una programació d’actuacions estables a deu grups seleccionats. Una iniciativa del Colectiu Ovidi Montllor que intenta formar una alternativa al panorama musical actual i cobrir un buit existent a la programació de música en valencià. A diferència de concerts en obert com els que organitza La Gira d’Escola Valenciana, el So de sons es centra en sales privades i llocs tancats per donar difusió a grups en valencià poc coneguts o que no tenen accés a grans canals de comunicació."

El segon concert de Mi Sostingut dins el circuit So de Sons, serà el dissabte 13 de Novembre al casal Ovidi Montllor d'Alcoi:

3 comentaris:

Chuchuik ha dit...

este cuentista me recordó alguno de tus cuentos:

http://www.scribd.com/doc/28921067/Palacio-Pablo-Obras-Completas

son cuentos cortos, le podrías dar un vistazo a "el antropófago" y ya si te gusta ves los otros.

saludos!

Artés ha dit...

Hola machbenak. Pensaba que eras un spam, però el cuento de l'antropófago m'ha encantado, a ver si puedo leerme más.

Saludos!

Anònim ha dit...

Justament el divendres estaré per allí. Si puc estar a hora aniré. ;) ah! salutacions! crec que es la primera vegada que et comente al blog :)