diumenge, 19 de desembre de 2010

Directe a la sala Matisse

La sala Matisse mola perquè proporciona la gravació al grup després de l'actuació. Açò mola per als grups "rodats", ja que els permet repassar en què fallen i en quins aspectes poden perfilar el directe, però a nosaltres també ens mola perquè alhora ens serveix per a difondre la nova sonoritat del projecte, molt diferent respecte a les maquetes.

El concert a la Matisse va molar molt, perquè va supondre la culminació del nostre pas pel Sodesons. Va ser un directe molt "fauvístic", ple de matissos i de contrastos. Si hom es posa la gravació, va adonant-se com a mesura que s'apropa el final passen coses molt estranyes. Supose que ens vam oblidar de que estaven gravant-nos. Pa postres a mitan concert mos van dir que nomes mo'n quedava una més i mos vam cabrejar, encara que al final (veges tú!) mos van dixar tocar el repertori quasi sencer. Hom podria dir que - aixina a posteriori, sense la diga-li màgia, diga-li estat etílic del moment, diga-li calor del nombrós públic - va ser un directe desastrós, indigne de quedar registrat, però jo preferisc pensar (sense descartar una simple justificació del desastre) que li dóna continuïtat a la imperfecció de les maquetes, i que al remat no va eixir tan mal, què collons!

Bandcamp mola molt perquè pots escoltar cançons soltes o descarregar-t'ho tot junt si t'ha molat.

http://misostingut.bandcamp.com/

Si vas estar, podràs recordar-lo com el concert històric que va ser (i si no ho va ser, almenys hem decorat la gravació amb fotos en blanc i negre per a que ho parega [Per cert, si tens fotos d'aquell dia envia-me-les a misostingut@gmail.com i acabem de decorar la gravació!]) i si no vas estar, pots descobrir la nova sonoritat del projecte. També pots cremar-ho a un cd pirata i regalar-li-lo a ta mare el dia de Nadal (és el que faré jo!).

Siga com siga i amb tot, espere que ho gaudiu a la vostra manera.

5 comentaris:

Josep Lozano ha dit...

Ací s'escolta un millor que al dirècte, com ja et vaig dir no s'escoltaven massa les veus, almenys des de darrere per on estàvem nosaltres. Bò a vore si tireu endavant amb el nou grup!

Artés ha dit...

Sí, ja em van dir que a la Matisse a partir de la tercera fila...

A vorem cap on tira açò, jeje.

Salut!

TdlH ha dit...

Ie, cuquello, si no te sap mal t'afigc a la llista 'l teu poble en Riberenques...

Josep Lozano ha dit...

Cap problema! Que seré el primer? ^^

Josep Lozano ha dit...

Ah no! ja estava "benimododesperta". Per cert, esborra el blog xarangamelopea, que va ésser un intent fracassat i el vaig tindre que esborrar ja que no existim.